Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 338g130kcal3.4g23.3g0.7g8.4g
Nauris 68g19kcal0.7g2.8g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton45g72kcal3.6g1.8g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g814kcal17.8g64g49.8g22g
Valittu annoskoko870g407kcal8.9g32g24.9g11g
Annoskoko puolitettuna435g204kcal4.5g16g12.5g5.5g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566