Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4004g1121kcal24g238.2g8g100.1g
Vesi, vesijohtovesi 4004g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g40g96kcal2.2g16.8g2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g3278kcal69.2g566.2g77.2g209g
Valittu annoskoko8704g1639kcal34.6g283.1g38.6g104.5g
Annoskoko puolitettuna4352g820kcal17.3g141.6g19.3g52.3g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864