Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 623g2304kcal115.2g68.5g135.2g189.3g
Sokeri 4853g19698kcal0g4848g0g0g
Siirappi 415g1252kcal0.4g307.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2076g6854kcal41.5g62.3g726.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 581g4129kcal4.4g2.3g465g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g156g623kcal0g154.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g69717kcal323g10885.8g2653.6g378.6g
Valittu annoskoko8704g34859kcal161.5g5442.9g1326.8g189.3g
Annoskoko puolitettuna4352g17429kcal80.8g2721.5g663.4g94.7g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297