Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)2539g2031kcal86.3g304.7g50.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2539g1157kcal76.2g121.9g38.1g0g
Kananmuna kuoreton 1676g2391kcal209.5g5g171.8g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1524g4875kcal228.5g898.8g39.6g152.3g
Ruokasuola jodioitu 71g1.8kcal0.4g0g0g0g
Leivinjauhe 51g89kcal2.6g19.2g0g0.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g305g2255kcal0g0g249.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g25600kcal1207g2699.2g1100.2g305.2g
Valittu annoskoko8704g12800kcal603.5g1349.6g550.1g152.6g
Annoskoko puolitettuna4352g6400kcal301.8g674.8g275.1g76.3g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979