Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3840g28032kcal38.4g38.4g3072g0g
Aurinkokuivattu tomaatti896g1622kcal24.2g107.5g125.4g0g
Valkosipuli 768g832kcal60.7g125.2g4.6g16.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g512g241kcal7.7g37.4g6.1g15.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro512g157kcal10.8g21.5g2.6g16.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g768g1674kcal176.6g0.8g107.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g768g4992kcal230.4g0g307.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g640g733kcal5.4g40.1g65.3g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g76565kcal1108.4g741.8g7381.4g136.8g
Valittu annoskoko8704g38282kcal554.2g370.9g3690.7g68.4g
Annoskoko puolitettuna4352g19141kcal277.1g185.5g1845.4g34.2g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020