Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g8160g3182kcal49g799.7g8.2g146.9g
Vesi, vesijohtovesi 544g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g6365kcal98g1599.4g16.4g293.8g
Valittu annoskoko8704g3182kcal49g799.7g8.2g146.9g
Annoskoko puolitettuna4352g1591kcal24.5g399.9g4.1g73.5g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224