Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4809g1157kcal87g105.8g14.4g110.6g
Vehnäjauho puolikarkea 192g660kcal19.6g134.6g2.3g6.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3206g1058kcal105.8g157.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g321g898kcal60.9g0g70.5g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1170kcal1.6g1.6g128.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g9885kcal549.8g798.2g430.8g234.6g
Valittu annoskoko8704g4943kcal274.9g399.1g215.4g117.3g
Annoskoko puolitettuna4352g2471kcal137.5g199.6g107.7g58.7g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204