Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g2854g1855kcal94.2g128.4g111.3g0g
Kananmuna kuoreton 1570g2239kcal196.2g4.7g160.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g4281g14897kcal149.8g3467.3g42.8g128.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g37981kcal880.4g7200.8g630g256.8g
Valittu annoskoko8704g18991kcal440.2g3600.4g315g128.4g
Annoskoko puolitettuna4352g9495kcal220.1g1800.2g157.5g64.2g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483