Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2021g661kcal12.5g112.4g4g51.5g
Sokeri 1157g4697kcal0g1156.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g815g2852kcal13.9g725.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1760g2210kcal193.6g4.6g158.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1630g5593kcal166.1g1141g19.6g57g
Grahamjauho 326g1069kcal34.4g197.9g7.2g32.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g82g326kcal0g80.7g0g0g
Leivinjauhe 65g115kcal3.4g24.6g0g0.3g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g196g646kcal15.6g119.3g3.7g37.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 652g4613kcal0g0g521.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g45561kcal879g7123.8g1429.8g356.6g
Valittu annoskoko8704g22781kcal439.5g3561.9g714.9g178.3g
Annoskoko puolitettuna4352g11390kcal219.8g1781g357.5g89.2g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604