Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1200g4080kcal276g636g44.4g72g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g120g136kcal0.8g27.6g0.1g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl1200g456kcal12g108g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Rypsiöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1000g2450kcal180g6g190g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2000g400kcal12g66g6g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2800g364kcal31.4g27.4g5.6g33.6g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g20140kcal1037g1823.2g942g215.8g
Valittu annoskoko8704g10070kcal518.5g911.6g471g107.9g
Annoskoko puolitettuna4352g5035kcal259.3g455.8g235.5g54g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565