Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 3919g1823kcal19.6g329.2g7.8g74.5g
Raparperi 2799g943kcal19.3g154g2.8g39.2g
Sokeri 476g1932kcal0g475.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g178kcal0g43.4g0g0.7g
Kaurahiutale 448g1676kcal64.9g255.3g32.7g44.8g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1249kcal37.1g254.7g4.4g12.7g
Sokeri 202g818kcal0g201.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g28g87kcal3.1g16.8g2g7.8g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)420g3023kcal0g0g335.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17416g23456kcal288g3460.2g771.2g359.4g
Valittu annoskoko8708g11728kcal144g1730.1g385.6g179.7g
Annoskoko puolitettuna4354g5864kcal72g865.1g192.8g89.9g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191