Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2803g3412kcal595.7g0g112.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g806g121kcal15.3g13.7g0.8g0g
Paprika punainen 526g154kcal4.9g23.7g2.1g10g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1577g631kcal33.1g107.2g6.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)70g182kcal9.1g8.4g12.6g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g210g1892kcal0g0g210.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2523g3456kcal61.3g763g7.1g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17416g19800kcal1443.8g1850.6g703.4g73.6g
Valittu annoskoko8708g9900kcal721.9g925.3g351.7g36.8g
Annoskoko puolitettuna4354g4950kcal361g462.7g175.9g18.4g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853