Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g88g300kcal7.9g66.6g0.5g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g70g25kcal1.1g4.8g0.1g1g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 197g66kcal1.2g11.2g0.4g5.1g
Kikherne säilötty 100g105g114kcal6g17.6g2g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g18g53kcal0.8g10.5g0.8g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1743g1766kcal103.8g236.2g43.2g17.2g
Valittu annoskoko872g883kcal51.9g118.1g21.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna436g442kcal26g59.1g10.8g4.3g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553