Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 350g450kcal72.7g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g350g126kcal6.3g22.4g1.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g88g83kcal7g12.3g0.6g7g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g8.8g14kcal0.8g2.7g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g5.3g19kcal0.9g2.3g1.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Ruokasuola jodioitu 8.8g0.2kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g1513kcal178.2g87.4g50g18.2g
Valittu annoskoko872g756kcal89.1g43.7g25g9.1g
Annoskoko puolitettuna436g378kcal44.6g21.9g12.5g4.6g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040