Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 233g189kcal3.7g39.3g0.1g7g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g124g434kcal9.9g92.9g2.1g3.7g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g12g45kcal2.8g0g3.8g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g18g35kcal0.5g4.7g1.6g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g58g157kcal8.2g0.6g13.4g0g
Vesi408g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1743g1975kcal51.4g276.8g69.4g21.8g
Valittu annoskoko872g988kcal25.7g138.4g34.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna436g494kcal12.9g69.2g17.4g5.5g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251