Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 486g4295kcal0g0g485.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 7202g2563kcal11.5g512.1g6.5g144g
Kaurahiutale 576g2156kcal83.5g328.4g42.1g57.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g14g38kcal0.5g11.5g0.5g7.9g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 360g1086kcal0.4g266.8g0g0g
Sokeri 72g292kcal0g72g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17424g20860kcal191.8g2381.6g1069.6g419g
Valittu annoskoko8712g10430kcal95.9g1190.8g534.8g209.5g
Annoskoko puolitettuna4356g5215kcal48g595.4g267.4g104.8g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918