Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala50g139kcal9.9g2.5g9.9g0g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton203g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g4500g5040kcal990g63g90g22.5g
Kevytkerma900g1080kcal28.8g40.5g90g0g
Ruokakerma Valio 5%900g540kcal10.8g25.2g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)68g486kcal0.1g0.1g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17424g16661kcal2140g678.6g584.8g65.8g
Valittu annoskoko8712g8331kcal1070g339.3g292.4g32.9g
Annoskoko puolitettuna4356g4165kcal535g169.7g146.2g16.5g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790