Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi481g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g80g24kcal0.8g4.2g0.2g1.9g
Herne 80g55kcal4.1g7.5g0.3g2.5g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g160g120kcal6.6g20g1.3g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Persilja 22g6.1kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g440kcal24.8g68.4g3.8g14g
Valittu annoskoko872g220kcal12.4g34.2g1.9g7g
Annoskoko puolitettuna436g110kcal6.2g17.1g1g3.5g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436