Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte210g103kcal1g23.5g0.2g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)160g104kcal5.1g7.7g5.6g0g
Leivinjauhe4.8g8.4kcal0.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl168g622kcal20.2g124.4g3.5g5.9g
Kananmuna kuoreton82g117kcal9.8g0g8.2g0g
Sokeri105g426kcal0g104.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen121g665kcal1.2g1.2g72.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g4124kcal75.2g533.8g180g16g
Valittu annoskoko872g2062kcal37.6g266.9g90g8g
Annoskoko puolitettuna436g1031kcal18.8g133.5g45g4g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983