Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 271g205kcal5.1g41.8g0.5g2.7g
Tomaatti 90g20kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g35g55kcal2.8g1.4g4.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g138g76kcal4.3g8.8g2.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa179g233kcal32.3g2.3g9.9g0g
Oliiviöljy 10g92kcal0g0g10.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1745g1387kcal91g118.8g57g9.4g
Valittu annoskoko873g693kcal45.5g59.4g28.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna436g347kcal22.8g29.7g14.3g2.4g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634