Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1336g361kcal17.4g64.1g2.7g22.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4677g5852kcal982.3g0g210.5g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml301g391kcal20.1g60.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g201g1804kcal0g0g200.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2205g1213kcal68.4g141.1g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g19242kcal2176.4g530.6g915.6g45.4g
Valittu annoskoko8720g9621kcal1088.2g265.3g457.8g22.7g
Annoskoko puolitettuna4360g4811kcal544.1g132.7g228.9g11.4g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414