Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte2098g1028kcal10.5g235g2.1g21g
Sitruunamehu, laimentamaton184g39kcal0.6g2.9g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1602g1041kcal51.2g76.9g56.1g0g
Leivinjauhe48g84kcal2.5g18.2g0g0.2g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1682g6222kcal201.8g1244.3g35.3g58.9g
Kananmuna kuoreton817g1168kcal98g0g81.7g0g
Sokeri1049g4259kcal0g1047.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen1209g6650kcal12.1g12.1g725.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g41237kcal753.4g5338g1801.4g160.6g
Valittu annoskoko8720g20619kcal376.7g2669g900.7g80.3g
Annoskoko puolitettuna4360g10309kcal188.4g1334.5g450.4g40.2g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983