Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3998g1110kcal47.6g162.3g8g84g
Sipuli (kuorittu)999g270kcal13g48g2g17g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g2499g3248kcal524.7g0g102.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500g150kcal5g20g1.5g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g10082kcal1200.2g562.4g231.2g237.6g
Valittu annoskoko8720g5041kcal600.1g281.2g115.6g118.8g
Annoskoko puolitettuna4360g2521kcal300.1g140.6g57.8g59.4g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589