Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2499g842kcal17.2g137.4g2.5g35g
Vesi4997g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 425g1724kcal0g424.3g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g300g1004kcal0.3g245.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g7140kcal35g1615.2g5g70g
Valittu annoskoko8720g3570kcal17.5g807.6g2.5g35g
Annoskoko puolitettuna4360g1785kcal8.8g403.8g1.3g17.5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996