Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g4009g6615kcal801.8g0g400.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3007g722kcal54.1g90.2g15g57.1g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24.1g1g8.5g
Margariini 80% keskiarvo201g1423kcal0.6g0.4g160.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1002g1654kcal30.1g40.1g150.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g21099kcal1786.2g309.6g1455.2g131.2g
Valittu annoskoko8720g10549kcal893.1g154.8g727.6g65.6g
Annoskoko puolitettuna4360g5275kcal446.6g77.4g363.8g32.8g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461