Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2399g1826kcal45.1g371.8g4.8g24g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1199g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Hk, sininen lenkki 580g1739g4000kcal173.9g109.6g313g3.5g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen32g98kcal2.5g17g1.7g0.2g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Smetana, Valio, hyla300g1169kcal6g7.5g125.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Vesi, vesijohtovesi 2399g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl15g21kcal0.7g1.4g1.4g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17448g16809kcal512g1167.2g1081.4g114.8g
Valittu annoskoko8724g8404kcal256g583.6g540.7g57.4g
Annoskoko puolitettuna4362g4202kcal128g291.8g270.4g28.7g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050