Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g479g1603kcal57.4g315.8g11.5g39.2g
Grahamjauho 29g96kcal3.1g17.7g0.6g2.9g
Siirappi 21g64kcal0g15.8g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 21g69kcal6.2g1.5g4.3g6.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 17g115kcal4.6g1.2g9.9g2.1g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 27g20kcal3.5g0.3g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g4167kcal149.6g704.6g79.4g105g
Valittu annoskoko873g2084kcal74.8g352.3g39.7g52.5g
Annoskoko puolitettuna437g1042kcal37.4g176.2g19.9g26.3g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010