Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa281g48kcal1.1g7g1.7g2g
Purjosipuli 149g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12g27kcal1.7g2.7g1g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g201kcal0g0g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g740kcal14.6g46.2g52.8g17.8g
Valittu annoskoko873g370kcal7.3g23.1g26.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna437g185kcal3.7g11.6g13.2g4.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665