Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 458g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 3435g1157kcal23.7g188.9g3.4g48.1g
Mansikka 1924g895kcal9.6g161.6g3.8g36.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2920g11387kcal0g2861.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g26877kcal66.6g6423.4g14.4g169.2g
Valittu annoskoko8736g13439kcal33.3g3211.7g7.2g84.6g
Annoskoko puolitettuna4368g6719kcal16.7g1605.9g3.6g42.3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463