Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3840g5338kcal729.6g0g268.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2880g1987kcal115.2g316.8g23g89.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g1920g6451kcal153.6g1363.2g42.2g90.2g
Lihaliemikuutio Maggi96g269kcal8.6g6.7g22.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g28090kcal2014g3373.4g712.2g359.2g
Valittu annoskoko8736g14045kcal1007g1686.7g356.1g179.6g
Annoskoko puolitettuna4368g7022kcal503.5g843.4g178.1g89.8g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988