Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 1050g5721kcal9.3g5.2g640.3g0g
Sokeri 893g3623kcal0g891.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1365g4684kcal139.1g955.5g16.4g47.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g224kcal0g55.4g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Raparperi pakastettu2450g760kcal17.1g134.7g2.4g34.3g
Fariinisokeri350g1421kcal0g349.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1155g1648kcal144.4g3.5g118.4g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl350g298kcal4.9g15.4g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g40390kcal729.4g5445g1683g164.6g
Valittu annoskoko8736g20195kcal364.7g2722.5g841.5g82.3g
Annoskoko puolitettuna4368g10098kcal182.4g1361.3g420.8g41.2g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875