Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g5781g20234kcal693.7g3757.8g127.2g520.3g
Oliiviöljy 964g8521kcal0g0g963.5g0g
Valkosipuli 385g417kcal30.4g62.8g2.3g8.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1606g347kcal5g25.7g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g59039kcal1458.2g7692.6g2186g1060g
Valittu annoskoko8736g29519kcal729.1g3846.3g1093g530g
Annoskoko puolitettuna4368g14760kcal364.6g1923.2g546.5g265g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761