Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore2888g895kcal20.2g158.8g2.9g40.4g
Vesi963g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1227g4983kcal0g1226.1g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3658g13901kcal259.7g1840g592.6g65.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g39558kcal559.8g6449.8g1191g212.4g
Valittu annoskoko8736g19779kcal279.9g3224.9g595.5g106.2g
Annoskoko puolitettuna4368g9890kcal140g1612.5g297.8g53.1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847