Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)837g1055kcal92.1g2.5g75.4g0g
Sokeri 1423g5778kcal0g1422g0g0g
Rypsiöljy 1005g8886kcal0g0g1004.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2233g403kcal12.5g55.8g8.9g15.6g
Vehnäjauho puolikarkea 2010g6895kcal204.8g1406.7g24.1g70.3g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g8.9g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g179kcal0g44.2g0g0g
Rusina 670g1959kcal18.8g402.6g3.3g65g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g447g2679kcal107.2g29.5g241.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g55943kcal877.4g6786.6g2716g302.4g
Valittu annoskoko8736g27972kcal438.7g3393.3g1358g151.2g
Annoskoko puolitettuna4368g13986kcal219.4g1696.7g679g75.6g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097