JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4912g8154kcal933.2g0g491.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1403g1193kcal19.6g61.7g98.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras456g1218kcal38.8g233.5g4.6g61.1g
Sipuli (kuorittu)1053g284kcal13.7g50.5g2.1g17.9g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl814g1066kcal105.8g4.1g70g0g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Paprikajauhe 21g68kcal3.1g3.9g2.7g7.9g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g24173kcal2240.2g731.6g1341.2g188.2g
Valittu annoskoko8736g12086kcal1120.1g365.8g670.6g94.1g
Annoskoko puolitettuna4368g6043kcal560.1g182.9g335.3g47.1g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927