Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2330g789kcal71.3g114.2g2.3g0g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48.1g1.2g39.4g0g
Sokeri 396g1608kcal0g395.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g54kcal1.9g10.5g1.2g4.9g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g103g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4660g15989kcal474.8g3261.9g55.9g163.1g
Margariini 80 % laktoositon 816g5704kcal5.3g0g642.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g49386kcal1203.2g7567g1482.8g336g
Valittu annoskoko8736g24693kcal601.6g3783.5g741.4g168g
Annoskoko puolitettuna4368g12346kcal300.8g1891.8g370.7g84g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250