Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5996g8617kcal959.3g0g533.6g0g
Rypsiöljy 486g4295kcal0g0g485.7g0g
Purjosipuli 720g165kcal13g17.3g1.4g15.1g
Tilli, tuore 1199g359kcal44.2g10.8g9.6g25.2g
Korppujauho 180g659kcal18.9g134.7g1.9g9.5g
Ruokasuola jodioitu 156g4kcal1g0g0g0g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17496g28264kcal2075.2g335.8g2065g105.8g
Valittu annoskoko8748g14132kcal1037.6g167.9g1032.5g52.9g
Annoskoko puolitettuna4374g7066kcal518.8g84g516.3g26.5g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230