Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 3600g2791kcal632.2g0g25.2g0g
Tomaatti 3375g769kcal18.9g116.4g10.1g47.3g
Öljy270g2430kcal0g0g270g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 540g1442kcal45.8g249.9g22.7g20.6g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.900g2511kcal270g13.5g153g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17496g19987kcal1937.8g773.4g963.2g145.4g
Valittu annoskoko8748g9993kcal968.9g386.7g481.6g72.7g
Annoskoko puolitettuna4374g4997kcal484.5g193.4g240.8g36.4g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147221