Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha1124g1724kcal217g0g94.4g0g
Lanttu 1124g324kcal11.2g51.7g3.4g20.2g
Palsternakka 675g429kcal3.4g79.6g2.7g30.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1462g409kcal8.8g87g2.9g36.5g
Tomaattimurska, 1 prk900g241kcal5.4g47.7g1.8g12.6g
Sipuli 1124g340kcal14.1g54g2.2g19.1g
Valkosipuli 270g292kcal21.3g44g1.6g5.7g
Rypsiöljy 112g994kcal0g0g112.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow117g304kcal11.7g11.7g23.4g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Naudanliha281g431kcal54.3g0g23.6g0g
Lanttu 281g81kcal2.8g12.9g0.8g5.1g
Palsternakka 169g107kcal0.8g19.9g0.7g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g366g102kcal2.2g21.8g0.7g9.1g
Tomaattimurska, 1 prk225g60kcal1.3g11.9g0.4g3.1g
Sipuli 281g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Rypsiöljy 28g251kcal0g0g28.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.8g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17496g13421kcal755g1096.6g615g323.8g
Valittu annoskoko8748g6711kcal377.5g548.3g307.5g161.9g
Annoskoko puolitettuna4374g3355kcal188.8g274.2g153.8g81g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794