Tomaattinen jauhelihakeitto

-Paista jauhelihapannulla ilman rasvaa
-Laita keittojuurekset ja pinaatti kattilaan, lisää vettä sen verran, että juurekset peittyvät
-Kun juurekset kiehuvat lisää tomaattimurska ja paistettu jauheliha
-Lisää valkosipuli ja muita mausteita oman maun mukaan
-Anna kiehua noin 15 min

Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää joukkoon kourallinen pastaa :D

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Tonnikala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g195g68kcal1.9g13.3g1g2.7g
Pinaattipakaste 150g25g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g938kcal89.2g47.6g43.4g15.4g
Valittu annoskoko875g469kcal44.6g23.8g21.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna438g235kcal22.3g11.9g10.9g3.9g
Arvot/100g100g54kcal5.1g2.7g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109134