Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)230g384kcal32.2g1.6g29.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g219g131kcal3.3g28.4g0.2g2g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g44g31kcal1.4g5.3g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g55g66kcal1.9g2g5.5g0g
Vesi328g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1222kcal77.6g74.6g71.4g4g
Valittu annoskoko875g611kcal38.8g37.3g35.7g2g
Annoskoko puolitettuna438g306kcal19.4g18.7g17.9g1g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326