Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g500g850kcal95g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Torino tumma proteiinipasta plus63g213kcal14.4g33.1g2.3g3.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g231g53kcal3.2g7.9g0.9g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g2286kcal228.2g91.2g106.8g10.4g
Valittu annoskoko875g1143kcal114.1g45.6g53.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna438g571kcal57.1g22.8g26.7g2.6g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426