Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile500g665kcal95g3.5g30g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g263g735kcal47.3g1.3g60.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g113g315kcal21.4g0g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g3430kcal327.4g9.6g230.2g0g
Valittu annoskoko875g1715kcal163.7g4.8g115.1g0g
Annoskoko puolitettuna438g858kcal81.9g2.4g57.6g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731