Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g500g200kcal2.5g60g1g0g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton30g216kcal0g0g24g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)130g455kcal15.6g89.7g2.5g6.5g
Vehnäjauho puolikarkea 170g583kcal17.3g119g2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g3208kcal82.4g583g64.8g32.8g
Valittu annoskoko875g1604kcal41.2g291.5g32.4g16.4g
Annoskoko puolitettuna438g802kcal20.6g145.8g16.2g8.2g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844