Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g333g67kcal4.3g10g0.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g208g52kcal2.7g8.7g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g83g252kcal15.8g0.2g20.8g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g83g133kcal1.8g3.2g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1280kcal51.6g55.8g92.6g4g
Valittu annoskoko875g640kcal25.8g27.9g46.3g2g
Annoskoko puolitettuna437g320kcal12.9g14g23.2g1g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950