Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 351g500kcal43.8g1.1g35.9g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g234g608kcal10.5g8.2g63.1g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g117g139kcal3.7g4.8g11.7g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g88g162kcal22.8g0.4g7.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g2864kcal163.8g37.2g237.6g3g
Valittu annoskoko875g1432kcal81.9g18.6g118.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna438g716kcal41g9.3g59.4g0.8g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870