Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g84g296kcal10.8g58.8g1.6g2.7g
Atria kevyt jauheliha450g766kcal85.6g0g45g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 281g75kcal9.3g8.7g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g2.8g10kcal0g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g2452kcal225.4g135.6g107g5.4g
Valittu annoskoko875g1226kcal112.7g67.8g53.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna438g613kcal56.4g33.9g26.8g1.4g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507