Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa113g30kcal0.7g6g0.2g2.8g
Peruna (vanha, kuorittu)225g185kcal4.1g39.6g0.2g2.3g
Paprika, punainen169g43kcal1.5g7.8g0.7g3.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Heinz ketsuppi28g29kcal0.3g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1639kcal95.4g132g79.2g21g
Valittu annoskoko875g819kcal47.7g66g39.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna438g410kcal23.9g33g19.8g5.3g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926