Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa374g374kcal41.1g11.2g18.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml37g7.9kcal3g0g0.1g0g
Välipalakeksi, digestive 202g863kcal13.1g119.2g36.9g6.7g
Maitorahka, milbona (500g)34g23kcal4.1g1.3g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo34g239kcal0.1g0.1g26.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g22g65kcal0.3g12.6g0g9g
Hermesetas-jauhe4.5g13kcal0.1g2.5g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g3670kcal164.8g302.4g199.2g35g
Valittu annoskoko876g1835kcal82.4g151.2g99.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna438g918kcal41.2g75.6g49.8g8.8g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500