Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen400g519kcal67.9g8g32.8g0.4g
Auringonkukkaöljy (100g)10g88kcal0g0g10g0g
Amerikan Pekoni filee, HK180g288kcal37.8g0.5g161.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g127kcal1.5g5.2g10.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g137g82kcal0.5g20.5g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g2210kcal215.4g68.4g430.4g4.6g
Valittu annoskoko876g1105kcal107.7g34.2g215.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna438g553kcal53.9g17.1g107.6g1.2g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672